2023-04-15
知你咩料啦🫵🏻開左一週年重整過💫換左新班底,同隱町集團班底合作呀嘛🤝🏻依家野食 • 服務質素都好好🥰頭炮慶祝活動,飲啡有週年禮物送🎁送既𝐂𝐨𝐨𝐤𝐢𝐞🍪有𝟐款口味揀,好有誠意🫰🏻📣一齊大嗌聲,𝟑爺好野🥳~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪帶子明太子忌廉墨魚汁意粉 ($138)帶子大粒厚身🤍煎香左表面 • 中間冇過熟。意粉沾滿明太籽 • 掛滿汁好𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦𝐲🧡仲有加左煙肉🥓 • 洋蔥粒🧅.▪雜果沙律 ($78)(無花果💜 • 蜜桃🍑 • 雞蛋🥚 • 雜菜🥬 • 車厘茄🍅)新𝐌𝐞𝐧𝐮新推出既𝐒𝐚𝐥𝐚𝐝🥗𝐊𝐞𝐞𝐩 𝐅𝐢𝐭既靚靚們又有多個選擇啦💃🏻另加配燒牛肉🐃 (加+$38)燒牛肉醬汁係日式少少甜個種,表面燒得少少焦脆,肉質淋身🥩.▪Brunost Cheese Croffle ($98) 𝐋𝐢𝐦𝐢𝐭𝐞𝐝❣️挪威獨有既芝士,牛奶🥛羊奶而成,濃濃芝士🧀鹹香味中帶焦糖香🤎再加左一大球滑滑濃奶香既𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦🤍重點❣️𝐂𝐫𝐨𝐟𝐟𝐥𝐞用𝐁𝐚𝐤𝐞𝐡𝐨𝐮𝐬𝐞既牛角包🥐係準備中👨🏻🍳已嗅到勁香牛油味🧈食落外超脆💫中間少煙韌😚.▪Drinks▫️手沖咖啡 (跟任何單點優惠
換左新班底,同隱町集團班底合作呀嘛🤝🏻
依家野食 • 服務質素都好好🥰
頭炮慶祝活動,飲啡有週年禮物送🎁
送既𝐂𝐨𝐨𝐤𝐢𝐞🍪有𝟐款口味揀,好有誠意🫰🏻
📣一齊大嗌聲,𝟑爺好野🥳
▪帶子明太子忌廉墨魚汁意粉 ($138)
帶子大粒厚身🤍煎香左表面 • 中間冇過熟。
意粉沾滿明太籽 • 掛滿汁好𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦𝐲🧡
仲有加左煙肉🥓 • 洋蔥粒🧅
▪雜果沙律 ($78)
新𝐌𝐞𝐧𝐮新推出既𝐒𝐚𝐥𝐚𝐝🥗
𝐊𝐞𝐞𝐩 𝐅𝐢𝐭既靚靚們又有多個選擇啦💃🏻
另加配燒牛肉🐃 (加+$38)
燒牛肉醬汁係日式少少甜個種,表面燒得少少焦脆,肉質淋身🥩
▪Brunost Cheese Croffle ($98)
𝐋𝐢𝐦𝐢𝐭𝐞𝐝❣️挪威獨有既芝士,牛奶🥛羊奶而成,
濃濃芝士🧀鹹香味中帶焦糖香🤎
再加左一大球滑滑濃奶香既𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦🤍
重點❣️𝐂𝐫𝐨𝐟𝐟𝐥𝐞用𝐁𝐚𝐤𝐞𝐡𝐨𝐮𝐬𝐞既牛角包🥐
係準備中👨🏻🍳已嗅到勁香牛油味🧈
食落外超脆💫中間少煙韌😚
▪Drinks
▫️手沖咖啡 (跟任何單點優惠價$45 • 原價$88)
𝟑款選擇,同樣都係𝐅𝐫𝐮𝐢𝐭𝐲風味🍏🍎🍐🍊
咖啡師推介下,揀左哥倫比亞 🇨🇴雙重厭氧日曬
(芒果🥭 • 哈密瓜🍈 • 士多啤梨🍓 • 乳酪🤍)
有少少嘆緊紅酒既果香感覺🍷好易入口,
連平時偏好𝐍𝐮𝐭𝐭𝐲既我,都覺得幾正🤭
▫️Brunost Cheese Latte ($68)
同𝐂𝐫𝐨𝐟𝐟𝐥𝐞係同一款芝士,份量勁足🧀
奶泡層滑滑𝐒𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡𝐒𝐦𝐨𝐨𝐭𝐡🤍
鹹香甜加埋咖啡好夾,整體又唔會好膩😚
🔺以上價錢 💁🏻♀️需另加𝟏𝟎% 服務費
🔺 户外位可帶寵物🐶𝐏𝐞𝐭𝐬 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐧𝐝𝐥𝐲🐕🦺
🔺淺色系 • 植物🪴裝飾,四圍都有黃色𝟑𝐃 𝐏𝐫𝐢𝐧𝐭𝐢𝐧𝐠💛狸貓吉祥物,連天花板都有,咁可愛一定要影多幾張合照📸
🔺門口位有少量精品賣🛒