2015-04-25 368 views
依家去邊度食飯都限時得一個半鍾, 講真叫得野食黎, 食埋都無時間傾計, 何況一班姐妹聚會, 敢耐無見聚埋一齊緊多野傾, 呢間餐廳就可以比到我地開懷暢飲, 食幾耐都無趕客,低讚細細件,夠晒我地淺嘗,又可以食多幾樣野, 味道幾好, 做開胃小食一流黑松露意粉,平時成日食白汁 同鮮茄意,食到悶晒, 轉下口味試呢個, 你會一試愛上, 如果自己一個食, 一定食吾晒肉排個汁好fresh , 肉質仲好嫩,吾似出面d又重口味,又似湯渣的肉排, 不過份量真係大, 無4,5個人食, 都食吾晒因為大家都傾到吾願走, 所以直情係度叫埋甜品, 焦糖燉蛋個焦糖吾係隨便比沙糖燒一燒, 焦糖係厚到一層薄薄的焦糖片, 整碎再同滑滑燉蛋一齊食, 正啊

2015-04-20
$80 (Dinner)