2023-12-06 8 views
今日中午約咗朋友喺旺角附近食午餐,呢度真係太多選擇,我哋就揀左呢間石燒😆😆因為大家都未試過,咁不如就一齊黎試新嘢啦😄由於我們仲有野做,時間不多,去吃石燒就岩啦,呢度仲有set lunch選擇,抵食好多😄😄我就揀咗個極上級吉列牛,我朋友就揀左特級牛小排,套餐有飯有飲品,就例牌啦,我都不用詳細介紹。重點講牛啦,個吉列牛就有些厚度,睇落係ok ge。😄😄油脂分布可以不會因為吉列再燒導致太乾。餐廳有醬汁配搭,但我個人喜歡燒熟後落鹽更香口。而牛小排就很新鮮,而且份量足夠,同樣落鹽才吃到牛肉味。不過有少少留意地方,是燒肉時油脂有時候會彈到手上。俾足飯素嘅飯係好食嘅,用嘅係珍珠米!總結來說午餐套餐有此份量和質素,值得再來。