2019-07-15 403 views
石門依家真係好多好嘢食呢一日收工之後同屋企人去咗石門站一出地鐵站就見到好大個廣告寫住生蠔買一送一😟😟😟😱😱😱😱😱😱最終就係俾佢吸引住左就去咗呢間餐廳度食晚飯啦😂😂😂-呢間餐廳係食西餐嘅題外話~~我見到有兒童餐佢個賣相好可愛係一架車,小朋友見到一定會好開心!仲有氣球送😺--晚餐嘅選擇都唔少望落去價位都唔高-呢個椰菜花忌廉湯值得一讚😛椰菜花絞碎左之後真係飲到有顆粒感,個湯好香濃-主角黎啦!今次同屋企人一人兩隻🥰買一送一呢個優惠實在太抵啦!左邊gillardeau食落去好鮮甜 $72兩隻右邊namibia就比較creamy $58兩隻下次一定會再翻黎食!因為呢頭都真係無乜邊間有生蠔食得落味道係唔錯既😆😆呢個價位食到咁既高質生蠔,仲可以挑剔d咩?🤭個人愛gillardeau多d❤️❤️❤️-是日意粉 $68意粉嘅份量都比想像中多同埋入味😼-魚柳新鮮熱辣辣上碟薯條炸得相當香脆下次再嚟食飯嘅話等我試吓佢嘅晚餐牛扒先👅-值得一讚嘅係跟餐有呢杯奇亞子綠茶飲,感覺好天然同健康嘅,唔會太甜👍🏻-今餐就以呢個金寶脆脆配雲呢拿雪糕做結尾好睇又好食,一上枱嘅時候用糖霜餅乾蓋住甜品,一拎開就好似有仙氣咁由雪糕飄出~🙊🙊
石門依家真係好多好嘢食
呢一日收工之後同屋企人去咗石門站
最終就係俾佢吸引住左就去咗呢間餐廳度食晚飯啦😂😂😂
呢間餐廳係食西餐嘅
題外話~~我見到有兒童餐
佢個賣相好可愛
係一架車,小朋友見到一定會好開心!仲有氣球送😺

晚餐嘅選擇都唔少
望落去價位都唔高

主角黎啦!
今次同屋企人一人兩隻🥰買一送一呢個優惠實在太抵啦!
左邊gillardeau食落去好鮮甜 $72兩隻
右邊namibia就比較creamy $58兩隻
呢個價位食到咁既高質生蠔,仲可以挑剔d咩?🤭
個人愛gillardeau多d❤️❤️❤️

今餐就以呢個金寶脆脆配雲呢拿雪糕做結尾
好睇又好食,
一上枱嘅時候用糖霜餅乾蓋住甜品
一拎開就好似有仙氣咁由雪糕飄出~🙊🙊
好精緻,有種藝術既感覺

我相信下次一定會同屋企人再黎食
因為佢買一送一嘅生蠔真係好抵食,而且食得出係新鮮!!
餐廳嘅價位好親民,員工都好熟悉menu同埋可以清楚咁介紹自己既餐點

2019-07-08
$200 (Dinner)
是日推介意粉
脆炸岩石魚柳拼薯條配他他汁