2023-11-01 585 views
同朋友係附近玩完,小小趕時間所以黎左呢間茶記😂係比較新式既茶記叫左呢個黑椒粟米雞扒焗飯,碟飯既份量真係唔係講小,多到我食左一半就飽左,要打包🤣味道方面我覺得佢合格,係茶記經典頹飯個隻黑椒汁味,耐唔耐食一次係幾懷念既,雞扒都好夠料🙈不過就唔見有粟米另一個叫左蛋包飯加雞扒,同樣蛋包飯嘅份量都係超多,入邊個飯呢係炒飯嚟嘅,已經好有味,加埋少少半熟嘅蛋同埋啲醬汁係正既,至於呢塊雞扒就好普通,寫住係蕃茄汁雞扒,但都係經典頹飯嘅橙色汁😂幾乎冇蕃茄嘅成份整體來講,性價比算唔錯,成餐飯唔貴,但份量多到可以三至四個人食兩個餐,當頹lunch嚟食係唔錯既

2023-10-29
$65 (Dinner)