2023-07-04
平日嘅lunch見到好受歡迎,呢日放工經過見到有位,就忍唔住要試吓!因為聽講呢間嘅拉花好靚,所以我都要嚟打下卡。🍴 伯爵茶鮮奶咖啡 ($42) + 焙茶拿鐵 ($42) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️咖啡一擺低我哋都嘩咗聲!拉花好靚好得意!係企鵝仔同海馬😍 有賣相之餘仲好好飲,店員仲同我哋講佢哋原來有開咖啡拉花班,有興趣不妨去學吓!🍴 黑椒牛肉多士配薯條($84) ⭐️⭐️⭐️⭐️賣相好吸引,牛肉好大塊而且太陽蛋煎得好靚,呢個配搭加埋火箭菜好夾,份量仲要好多,可encore!🍴 鹹蛋黃單骨雞翼 ($68) ⭐️⭐️⭐️⭐️賣相幾靚,炸得唔會好厚粉,肉味帶少少鹹香,唔會太油膩,加上配埋少少沙律,食完都冇咁熱氣。🍴 虎蝦青醬螺絲粉 ($98) ⭐️⭐️⭐️得一隻虎蝦,仲要唔係好大隻,個人就覺得唔抵食,味道也只係不過不失。.............................. Pause It 地址📍:北角炮台山電氣道183號友邦廣場地下18號舖總評分: 8/10 .............................. 味道😋: ⭐️⭐️⭐️⭐️環境👀: ⭐️⭐️⭐️⭐️服務👨🏻🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️衛生🧹: ⭐️⭐️⭐️⭐️抵食💰: ⭐️⭐️⭐️⭐️
🍴 黑椒牛肉多士配薯條($84) ⭐️⭐️⭐️⭐️
🍴 鹹蛋黃單骨雞翼 ($68) ⭐️⭐️⭐️⭐️