2021-06-25 907 views
朋友將會離開香港,去另外一個地方好好生活特登挑選咗呢間樓上cafe見朋友最後一面,順便一班中學同學相聚下。。地方算非常之就腳,就喺旺角東方紅後面條巷仔,唔細心啲搵都唔知個入口喺邊好處係唔洗同人哋迫。一入到去店員好細心介紹餐牌入邊有啲咩,每人平均消費。我哋平日夜晚去最低消費一人一個套餐,包一杯野飲我係酒鬼,所以加咗錢飲cocktail😋😋 💛黑松露雜菌扁意粉玩完boardgame開始肚仔餓🥲一上枱香氣撲鼻😚😚原本仲驚會好齋,估唔到食落去又幾香口,菇俾得好足!意粉份量女仔就啱啱好,軟硬度都岩岩好小店有驚喜!不過男仔就要嗌多份小食先夠飽💛芝士蕃茄肉腸薄餅 見隔離枱個Pizza都幾吸引,我哋都唔執輸賣相都得,趁熱食芝士都有拉絲不過芝士可以再多啲,咁就Perfect啦我哋四個人share都ok.💛脆炸雞軟骨掛住食冇影相,雞軟骨炸得啱啱好!好惹味呀!送酒一絕,成晚叫咗成三份最後玩到悶悶地,店員都有推介我哋玩咩遊戲好,全場玩到㷫烚烚,都冇顧到形象不過肥蛋見到全場得一個店員在場,不過佢哋堅持用酒精抹枱,令人感到衛生好好,記得早啲叫嘢食,咁店員就會預備得好啲同埋記得提早booking呀!當晚見到有幾台W
朋友將會離開香港,去另外一個地方好好生活

好處係唔洗同人哋迫。

我係酒鬼,所以加咗錢飲cocktail😋😋

黑松露雜菌扁意粉

💛黑松露雜菌扁意粉

小店有驚喜!不過男仔就要嗌多份小食先夠飽

💛芝士蕃茄肉腸薄餅
見隔離枱個Pizza都幾吸引,我哋都唔執輸
賣相都得,趁熱食芝士都有拉絲
不過芝士可以再多啲,咁就Perfect啦
我哋四個人share都ok.

💛脆炸雞軟骨

同埋記得提早booking呀!當晚見到有幾台Walk in都full曬🤣

2021-05-25
$170 (Dinner)
Celebration
Anniversary