2024-09-21 150 views
聽講豬鞍出色- 去到sold out 不過店員推薦新產品黑毛豬鞍,更好更出色。。 非常厚身 感覺會乾 但試完果然不同凡響 外脆內軟 唔可以只用出色形容 簡直系收唔到口 只系$158 一個字抵 如果系銅鑼灣 中環 無$3/4百一定食唔到尼個質素。 唔試試認真執輸, 走寶。 尼個質素一般都要比較貴。。。再試試無骨三黃雞🐔 半隻$98 繼續系用出色形容 繼續外脆內軟 好香 再來試試 豬仔比$48 (兩隻) 秘制雞黑醋沙律$72 驚喜繼續來 兩個餐肉質都非常滑 特別系chicken breast salad估唔到有尼個效果 簡直系O嘴大推 大推 大推
再試試無骨三黃雞🐔 半隻$98 繼續系用出色形容 繼續
外脆內軟 好香
大推 大推 大推
2024-09-14
$200 (Dinner)
  • 原隻烤雞