2023-11-26
Airside 新開冇耐嗰期想去朝聖一下,不過好多餐廳都未營業🥵。係呢間韓國餐廳比較大間,位置空間都大,都幾啱一班人過嚟食飯。平日中午時間嚟等位都要等20分鐘左右,張枱差唔多有,佢會打比你。見到入面其實都仲有好多吉枱,但唔知點解唔放人入去,可能佢執枱執唔切掛🤷🏻♀️不過到我哋入咗之後,明明隔離都係吉枱,出面仲係好多人等緊位🥶嘢食都係同平時啲餐單差唔多,我哋一行五個人揀咗兩個主食,雞塊拼盤,同埋一個Pizza。份量OK,味道中規中矩啦,啲無骨雞塊真係好多,唔係人多都真係食唔晒🤔 不過啲芝士拉絲好快就凍晒,黐埋晒一舊,質感上都好似偏硬。Pizza係比較好👌🏻個批邊都做得幾脆,如果上面啲芝士粒轉做菠蘿會更加好味。感覺上太多唔同嘅芝士有啲漏咗少少,但整體都味道唔錯👌🏻👌🏻如果過嚟唔多人,有位有得直入,我諗都會再過嚟食吓嘅。
Pizza係比較好👌🏻
如果過嚟唔多人,有位有得直入,我諗都會再過嚟食吓嘅。