2011-03-08 21 views
今日個傻佬冇啦啦話收公之後去試下甜館 ! 我緊係冇問題啦 XD因為佢開左都有一段時間我都未去幫襯過 之前行過佢都冇開 !之前行過見到佢玻璃貼左menu d相真係好吸引 !! 今日終於可以試下啦 由於我唔記得佢夜晚開幾點 所以我7點45已經到左好可惜ge係原來佢8點先開始做夜市 !咁我地2個就4圍行下差唔多8點再返黎 !!點知到左8點都未入得 有個叔叔好好人咁叫我地等陣等多5mins就入得去啦 !由於之前我已經比佢個心太軟吸引住 所以我已經唔洗揀 雪糕就係配紅豆味 XD而個傻佬就揀左 栗子紅豆窩夫配朱古力雪糕 !等左10mins左右 終於有得食啦 @v@heehee 好抱歉我掛住食唔記得影相 !! 因為實在太吸引 窩夫好脆岩岩整起真係好好食 唔係淋身係堅脆 !!個朱古力雪糕食得出唔係雀巢果d家庭裝 食落發現雪糕里面係有朱古力片 ! 正 !!到我個心太軟 賣相又係勁吸引 !!哈哈哈 用匙羹篤一篤佢 里面ge朱古力流晒出黎 之後聞到好香個紅豆雪糕都幾好食 ! 有一粒粒ge紅豆而且唔係太甜 好味 不過如果成個心太軟食晒之後就會覺得好甜 .. 食返個紅豆雪糕就岩岩好 !埋單加埋都要hkd$68
因為佢開左都有一段時間我都未去幫襯過 之前行過佢都冇開 !

由於我唔記得佢夜晚開幾點 所以我7點45已經到左
好可惜ge係原來佢8點先開始做夜市 !
咁我地2個就4圍行下差唔多8點再返黎 !!
點知到左8點都未入得 有個叔叔好好人咁叫我地等陣
等多5mins就入得去啦 !
而個傻佬就揀左 栗子紅豆窩夫配朱古力雪糕 !

等左10mins左右 終於有得食啦 @v@

窩夫好脆岩岩整起真係好好食 唔係淋身係堅脆 !!
個朱古力雪糕食得出唔係雀巢果d家庭裝
食落發現雪糕里面係有朱古力片 ! 正 !!
到我個心太軟 賣相又係勁吸引 !!
個紅豆雪糕都幾好食 ! 有一粒粒ge紅豆而且唔係太甜 好味

埋單加埋都要hkd$68 .. 其實 ..... 都幾貴 XDD
不過個窩夫真係冇得頂 !! 我一定要再食丫

我下次會記得影相咖啦...XDD
2011-03-08
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
  • 窩夫!