2019-04-12 289 views
已經有一排冇寫食評, 但係因為春水堂就忍唔住要寫呢一篇喇。經高鐵出入, 第一次要留喺度食food court行嚟行去搵唔到有咩好食, 之前大賣廣告嘅拉麵同埋漢堡完全冇曬蹤影去到第二層見到春水堂, 諗起呢一間都好似好出名㗎喎,但係飲過幸福堂等等嘅珍珠奶茶, 間間唔係話自己果早就呢樣嗰樣好 但名不符實 。都諗左一陣要唔要試。 仲要冇咩人排隊。。。不過真係好口渴所以想試下佢出名嘅鐵觀音奶茶。員工好有禮貌幫我少甜少冰, 都冇乜人等但係都等咗大概10分鐘左右。 我十分鐘就繼續喺網上睇下人哋點介紹春水堂。。。 聽講所有材料都係有台灣運過嚟㗎。。。拎到上手就嚟料啦 第一啖飲落去鐵觀音茶香非常濃郁, 茶香味真係要加分 有茶香但係又唔會有茶甘 。因為佢係奶茶當然有奶啦 但係絕對唔會太膩或者搶咗個茶嘅味道。 個人覺得比例非常之好真係好surprise原來出名嘅嘢飲真係有一間係好飲嘅
已經有一排冇寫食評, 但係因為春水堂就忍唔住要寫呢一篇喇。

不過真係好口渴所以想試下佢出名嘅鐵觀音奶茶。

真係好surprise原來出名嘅嘢飲真係有一間係好飲嘅

Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch