其實幾年前係台灣試過,都覺得幾好!只是打進香港市場後,給排隊的人龍嚇怕了,所以一直未有機會試!咁啱初六傍晚時份經過,發現唔使等位喎!咪入去試下囉!環境跟台灣的裝潢差不多,就是殘舊了少許!我倆只是想小休一下,沒點主食,只點了1份窩夫及2杯飲品!味道真的跟台灣的很相近!相差得遠的就是服務態度~有待改善!🙈鹽味焦糖雪糕窩夫,份量好足,窩夫質地厚實,味道似麥記熱香餅,配上雪糕及焦糖!簡直絕配啊!不過女士們最好跟人分享啦!真係好大份,一個人獨享恐怕食唔晒呢個冰鮮果茶好飲!真係有幾塊新鮮生果架!味道少少酸甜,不澀口,入口順滑清爽,配窩夫最適合不過!5星推介反而呢杯熱蜂蜜玫瑰花茶就唔多掂茶味極淡,蜂蜜又少了一般蜜糖的味道!可以不試也吧!😅

咁啱初六傍晚時份經過,發現唔使等位喎!咪入去試下囉!

環境跟台灣的裝潢差不多,就是殘舊了少許!

相差得遠的就是服務態度~有待改善!🙈

不過女士們最好跟人分享啦!真係好大份,一個人獨享恐怕食唔晒

反而呢杯熱蜂蜜玫瑰花茶就唔多掂

茶味極淡,蜂蜜又少了一般蜜糖的味道!可以不試也吧!😅
  • 鹽味焦糖冰淇淋鬆餅
  • 凍鮮果茶