2020-07-13 629 views
之前知道元朗YOHO開左間扒房,難得放假就去試下,畢竟大西北無乜扒房可以選擇去到餐廳門口,餐廳雖然唔大但感覺好乾淨,又有天然光照入黎,令人感覺好舒服我叫左Hanger Steak Medium rare,而大廚又真係煮出Medium rare太開心了!我中意塊扒無加任何調味料,只係將鹽放係碟既一旁,你中意就可以自己灑上,咁先食出扒既味道!朋友就食左芝士漢堡,啲芝士係漏出黎,塊漢堡好惹味好有牛味!!其實個漢堡2個人食都唔過份,因為都幾大份,如果2個女仔真係未必食得哂!不過我地肚餓所以就覺得岩岩好總括來講,餐廳價錢合理,環境舒適,可以再去幫襯!!

總括來講,餐廳價錢合理,環境舒適,可以再去幫襯!!
Hanger Steak
2020-06-25
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$200 (Lunch)
Hanger Steak