2013-04-25 79 views
星期六重臨此地食糖水 抵讚一下之前黎食過, 態度惡劣, 自此從未光顧過上個星期我朋友黎食, 覺得服務態度好左, 決定再黎幫襯,一黎到, 成間舖滿座, 要等位 之後有個女仔安排我們入座, 呢個女仔比較特別, 只有佢著綠色圍裙, 所以比較印象深刻,而且相比其他店員態度好得多, 態度親切, 笑容又好, 唔似其他店員一點笑容都無,因我地三個人, 要同其他人搭枱, 我地都未出聲, 佢就第一時間解釋因為今日星期六多人, 所以要就一就搭枱等等...其實都知間舖唔大, 等位搭枱唔會介意, 不過態度好D, 笑容多D , 起碼聽落都舒服D!坐低後又細心地提我們早點落單以免等得耐, 我地就即刻ORDER 左一客心太軟, 法色焦糖燉旦, 同窩夫果然不要等太耐就有得食,其中心太軟極力推介, 熱騰騰的, 一砌開朱古力醬就流出來, 好味 法色焦糖燉旦就比較差, 表面的焦糖很厚, 十分硬, 一點都唔脆窩夫就軟硬適中, 份量足夠總結, 如果多d 店員態度好似呢個女仔咁好o既, 應該會有更多人再光臨, 好評如潮 !
星期六重臨此地食糖水
抵讚一下
之前黎食過, 態度惡劣, 自此從未光顧過

上個星期我朋友黎食, 覺得服務態度好左, 決定再黎幫襯,
一黎到, 成間舖滿座, 要等位
之後有個女仔安排我們入座,
呢個女仔比較特別, 只有佢著綠色圍裙, 所以比較印象深刻,
因我地三個人, 要同其他人搭枱, 我地都未出聲,

果然不要等太耐就有得食,

窩夫就軟硬適中, 份量足夠

2013-04-20
  • 心太軟