2016-09-06
雖然晚餐食到勁飽,但坐mtr經過忽然就想食鬆餅,扭計的要求細細面買我第朝早餐食。雙重朱古力16細細個但好多朱粒係面,未食已知多黑朱古力味。果然無負期望,甜甜的好濃朱古力味,最鍾意咬面層焗好部分,滿足。雖然朱古力控我覺美味,但食多個真係好甜好濟,中午都唔想食囉。咖啡朱古力16Size相對太少少,價錢唔貴幾抵食。咖啡味淡淡的沒苦澀氣息,而朱粒就只在面,旦糕無乜朱味的。一個女仔食完兩件,講真甜到好漏,仲要係早餐tim,但估唔到旦糕唔俾曲奇差,曲奇夜左選擇唔到,三百幾蚊買左十幾廿塊,14大洋一件。曲奇係淋身,無牙力的我的大喜,朱古力味不錯,白朱實在嚴重過份甜,有nuts的也是我喜,有口感點,總給了自己千万個果仁健康理由而食多多。可能我過份,一個人兩日內食完全部曲奇,甜呀,肥就豪俾佢,重點是食夠皮,短期內不想再食,好食都未至於我咁暴食,旋風式進食吧?善哉 善哉
細細個但好多朱粒係面,未食已知多黑朱古力味。果然無負期望,甜甜的好濃朱古力味,最鍾意咬面層焗好部分,滿足。雖然朱古力控我覺美味,但食多個真係好甜好濟,中午都唔想食囉。 咖啡朱古力16