2021-12-19 34 views
第一次同個女打邊邊🥘因為知道我嘅最愛地荃灣牛陣有新裝修,仲只此一家!🤩佢新增咗60cm高小朋友嘅自助吧,啱晒個女👶🏻有大人小朋友都好鐘意嘅朱古力棉花糖噴泉、棉花糖機、迷你焗爐焗小pancake、Shake Shake薯條小朋友雪糕櫃同好多款彩色雪糕配料🍦一路無帶佢去,就係最怕餐廳無野俾佢玩想走,我地根本唔食得耐😩依家唔同啦,佢夠高睇到晒仲可以玩下,不知幾開心🥳仲配合埋Kid and Family friendly 設備有小朋友餐具套裝全自動感應三合一洗手機門口仲有專屬嬰兒車停泊區入到位覺得位距離比其他店加闊咗冇咁迫最啱長者同小朋友或者好似我一大袋BB野嘅人出入👍🏻我哋叫咗澳洲產特上長期穀飼牛沖繩豚放題套餐🤤靚牛靚豚任食真係大滿足😍配料丸物、菜或粉麵選擇都算多😋最鍾意蔬菜有羽衣甘藍,好新鮮🥦湯底亦好多選擇,叫咗蕃茄湯、雞白湯同埋辣湯🌶火鍋醬汁吧都多咗好款火鍋醬料同調味粉加埋食得更滋味!🤗
第一次同個女打邊邊🥘
因為知道我嘅最愛地荃灣牛陣有新裝修,仲只此一家!🤩

佢新增咗60cm高小朋友嘅自助吧,啱晒個女👶🏻
小朋友雪糕櫃同好多款彩色雪糕配料🍦
依家唔同啦,佢夠高睇到晒仲可以玩下,不知幾開心🥳
有小朋友餐具套裝
全自動感應三合一洗手機
門口仲有專屬嬰兒車停泊區
入到位覺得位距離比其他店加闊咗

冇咁迫最啱長者同小朋友或者好似我一大袋BB野嘅人出入👍🏻
我哋叫咗澳洲產特上長期穀飼牛沖繩豚放題套餐🤤
靚牛靚豚任食真係大滿足😍
配料丸物、菜或粉麵選擇都算多😋

最鍾意蔬菜有羽衣甘藍,好新鮮🥦

湯底亦好多選擇,叫咗蕃茄湯、雞白湯同埋辣湯🌶
火鍋醬汁吧都多咗好款火鍋醬料同調味粉加埋食得更滋味!🤗
2021-12-14
$307 (Tea)