第一次寫食評,有點緊張添~哈哈~~上個禮拜五一條友出左沙田市中心搵食..本身諗住平平地食KFC算,點之間KFC褶左,好似搬左去另一度..繼續搵食,我又未食過翡翠拉面小籠包,就試下啦!~服務幾殷勤~唔錯~有個呀姐好有禮貌,勁講唔該~環境就有少少迫~食物方面叫做個小籠包、排骨拉面同埋一杯可樂小籠包:好味~雖然比不上我十分想念的台灣鼎泰豐小籠包,但頂下癮都唔錯~~皮薄肉鮮~入面有好多上湯~好想添食~不過連個面都食唔晒囉我排骨拉面:個面同排骨係分開上的,可能我食慣濃味野,所以覺得個面都幾淡~面質方面普通啦,說不上彈牙~至於排骨幾好,睇相以為佢得3小舊,出到黎原來有4大舊,係炸排骨黎既,唔算好油,都幾好味,食晒排骨,食唔晒D面飲可樂會好體貼咁俾個杯你價錢都幾貴~下次同人share食先~即係有下次囉~哈哈~

食物方面叫做個小籠包、排骨拉面同埋一杯可樂

飲可樂會好體貼咁俾個杯你

價錢都幾貴~下次同人share食先~
即係有下次囉~哈哈~