2023-09-26
~ NACHOS($119) 估唔到呢到都有NACHOS食😮,餐牌仲有其他地中海墨西哥嘅食物🤓,所以同朋友朋友黎唔啱食印度嘢都唔驚😝。呢個NACHOS辣辣地🌶️,配咗牛油果🥑醬同sour cream,芝士🧀️,同蕃茄🍅碎等等嘅材料,用來做開胃菜一流呀。~ BUFFALO CHICKEN WINGS($125)🍗呢款同平時食嘅有少少唔同🤔,首先BUFFALO醬汁佢係分開咗上😗,而且質感同味道同平時嗰啲都唔同😌。醬汁係酸味比較重唔係好辣而且係比較水身嘅,不過隻雞翼本身就炸到熱辣辣脆卜卜幾好食👍🏻。~ BUTTER CHICKEN($149)🐓去印度餐廳點都要叫番啲印度嘢嘅🤪,今次試咗一路都未試過嘅牛油雞😙。雖然係橙色但一d都唔辣🌶️,醬汁嘅質感都比較濃郁😌。食落會有陣牛油mix香料嘅味但唔太奇怪,我諗大多數人都可以接受到🫢。~ PLAIN NAAN($39)食牛油雞咁大兜醬汁話就梗係要叫埋印度最出名嘅印度薄餅啦😝。有大大嘅三塊,啱啱出爐外皮夠晒酥脆又唔會食到成手油😋。。其實佢仲有其他口味,不過我哋驚會比較膩口,所以都係叫返原味🤓。~ Earl Grey($45)☕️朋友叫咗杯茶解膩😂。~ Frui
~ BUTTER CHICKEN($149)🐓
~ PLAIN NAAN($39)
~ Earl Grey($45)☕️
朋友叫咗杯茶解膩😂。
~ Fruit Punch($54)🍹
我就叫咗杯清爽嘅Fruit Punch,味道偏甜,食落去仲有少少果肉粒🤤。
~ TIRAMISU($59)🍰
呢個如果好似我哋咁得兩個女仔就要考慮清楚😂,嚟到嗰陣真係嚇親,因為真係超大份😲。而且材料好足,每一啖都係結實嘅cream同蛋糕🫢。所以食飽再食哂呢個甜品係冇咩可能嘅😅。