2018-03-06 3476 views
早排行過ccan見到5:30pm就轉晚餐menu,最有趣係竟然有火鍋!轉咗公司,連menu都有趣啲!見到有得打邊爐,成班同學都異常興奮!決定5:30落堂就去試試。Ccan有火鍋專區,俾完錢拎飛,去專區搵位等嗌號碼就可以。廚房執食物都好快,但可能忙中有錯,我同朋友都係叫一豬一牛,結果我有2牛,佢有2豬,之後大家交換返。個火爐都幾高質,靚過其他餐廳。櫃面有齊醬料自己加,有豉油、麻油、蔥花、辣椒、蒜粒等等配料。醬料隔離有幾壺湯可以添,仲有個叔叔幫手,唔使自己出去添湯。肉就正正常常,份量適中。另外一兜有菜、蟹柳、菇、米線、粟米等等。鍋入面都有菜。平時食完要自己擺盤,但火鍋呢邊就唔使,叔叔話危險驚我哋整親,好貼心呀~

個火爐都幾高質,靚過其他餐廳。
醬料隔離有幾壺湯可以添,仲有個叔叔幫手,唔使自己出去添湯。
美國穀飼牛,丹麥豚肉鍋

2018-03-05
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
美國穀飼牛,丹麥豚肉鍋