2015-01-31 1496 views
好少入到元朗食野,間餐廳位置都難搵,原來係小肥羊隔離一去到見到間野好多人,爆哂,好彩有book位,唔駛等即入留意到e到的裝修坐位同張desk值得一贊張desk同個位夠大,天花不規則形有心思,唔似出面mk果d好多陳年積塵,驚會非d塵落d食物到1﹣5星整體外形4星!一黎坐底叫左刺身先啦,再值得一贊係個menu好易搵,唔似出面,design有心思!最贊係個帶子同蝦!!!帶子大粒,D蝦夠鮮!每款最少單人食左30隻!!!熟食,羊扒,紫糊波,燒波羅正!!!咖哩角友人推薦,出奇好食,連我唔多食,都食左兩件!串燒中上水準!不俗wo!最後甜品,好多野簡,叫左綠葉同strawberry味泡fu, 贊重點甜品﹣一般要酒店先有的movenpick雪糕,正爆!1﹣5星食物賣相3星!質素以放題係爆星,5星!下次一定帶班fd黎食!值得encall再encall
好少入到元朗食野,間餐廳位置都難搵,原來係小肥羊隔離

一去到見到間野好多人,爆哂,好彩有book位,唔駛等即入

留意到e到的裝修坐位同張desk值得一贊

1﹣5星
整體外形4星

最贊

刺身
熟食,羊扒,紫糊波,燒波羅正!!!

咖哩角友人推薦,出奇好食,連我唔多食,都食左兩件!

串燒中上水準!不俗wo!
羊扒
串燒
重點甜品﹣一般要酒店先有的movenpick雪糕,正爆!
泡fu
movenpick icecream
1﹣5星
食物賣相3星!
質素以放題係爆星,5星!

下次一定帶班fd黎食!值得encall再encall
2015-01-30
$238 (Dinner)
刺身
羊扒
  • movenpick雪糕,
  • 綠葉同strawberry味泡fu
  • 羊扒,紫糊波,燒波羅
  • 咖哩角
  • 帶子同蝦