2021-09-24 119 views
去葵廣本來諗住掃街,嚟到呢間梁祖堯都推介過嘅漢堡包店,諗住支持下黃店小店,點知order完食完已經飽到不能再掃街!! 唯有又留返下次😆😆😆🔘芫荽豚肉漢堡呢個係期間限定嘅漢堡,裏面個醬汁都係芫荽味,鍾意芫荽嘅人好似我咁就會鍾意,豚肉應該係自家製,漢堡嘅size係可以用口咬到,我鍾意一口可以咬到晒所有材料!! 🔘焦糖洋蔥熱狗大量洋蔥煮到焦糖化左,再加脆脆嘅煙肉,食到不同口感,洋蔥醬汁甜甜酸酸好開胃而且感覺比茄汁應該健康啲,個包都夠脆幾好食!!🔘加$15可配冷泡茶同小食小食揀咗魷魚鬚同雞塊,有八款醬汁揀緊有一款啱你,今次揀咗蜜糖芥末同黑松露,係預期嘅味道!!冷泡茶選擇都好多,我order左玫瑰紅茶同洋甘菊,自己鍾意玫瑰紅茶多d,味道小清新!!

🔘芫荽豚肉漢堡

🔘焦糖洋蔥熱狗