2017-12-06 1606 views
今次因爲有百老匯電器送既六折coupon,趁佢仲未到期,就係啱啱既星期二用咗佢。前一日book定枱,就唔洗等入得,但我去到都見到有人排隊,book定穩陣d入面燈光微暗,好適合情侶浪漫進餐我同友人打算叫一個巴馬芝士明蝦長通粉($268)同埋全份蜜糖燒烤汁經典燒排骨($348)(約13-14條骨),但去到點餐既時候,侍應推介咗星期二Special menu俾我哋,$238有一份睇落都飽既Roasted Chicken同埋黑松露pasta。聽落抵食過用coupon,我哋最後就點咗呢款,同埋一份必食的芝士煙肉薯條($108),加上一杯無酒精既芒果沙冰特飲($92)。唔知係咪咁啱個晚多人食,D嘢食等咗成20分鐘先到但食物質素真係好有驚喜,薯條芝士味濃郁,裏面又夠熱,真係食唔停口🤤而個份雞都比我想像中好好多,雞肉嫩滑多汁,輕易切開,配上軟硬適中的闊條麵,媲美一些高級西式餐廳埋單既時候,職員同我哋講依家可以用$100join3個月會員計劃,呢三個月都keep住有半價,節日餐牌都會提供優惠所以我就join咗啦!呢三個月都應該會瘋狂係咁食😂

入面燈光微暗,好適合情侶浪漫進餐

唔知係咪咁啱個晚多人食,D嘢食等咗成20分鐘先到

所以我就join咗啦!呢三個月都應該會瘋狂係咁食😂