2012-01-10 65 views
好耐之前第一次食係喺金鐘嗰邊嗰間, 不過都好耐無去, openrice 又無左佢間鋪, 唔知係咪執左。最近食, 好似唔同左味, 以前食芝士味同奶味重d, 甜d, 無咁酸呢次食好明顯係乳酪成份多左! 我本人不太喜歡酸, 不過依然係好味ge! 除左crumbs, 佢係我yogurt 至愛 鍾意佢ge原因之一係佢ge門面同舖頭, 比較靜同舒服濶落, 宜家好多yogurt店都係無得坐!我最鍾意芒果加朱古力碎! 佢d朱古力碎好多朱古力味, 唔係類似粟米片嗰d 朱古力脆脆, 都唔係聰明豆嗰d, 而係真係朱古力刨出黎ge 碎, 宜家都好多間yogurt 店都無啦 ><另外佢d生果都算新鮮, 我揀親芒果都仲係一粒粒, 唔係賣剩嗰d 碎同出水!$3x 蚊 , 仲可以坐好耐同fd 吹水, 無比其他無得坐ge店貴, 都算係咁!
我最鍾意芒果加朱古力碎!

2011-01-03
$30 (Tea)