第一次喺OpenRice 寫食評,真係唔寫唔安樂超級難食!見到佢環境好好睇睇,望到有幾款養生湯,咁啱經過就入去試下試咗個蒜香炒帶子西蘭花飯,諗住都實冇死啦掛,一嚟到就咁睇都正正常常一食嚿西蘭花,痴線,勁硬!係要用虎牙咬先咬得入,同埋完全冇炒過!係因為,點會有炒嘅嘢係碟上有豉油?根本就係白灼加垃圾豉油,再係咁意加幾滴油咁啲豉油係似茶樓白灼菜嗰啲hea嘅甜豉油!仲有,菜名話有蒜蓉,我半粒蒜都見唔到!食半啖已經好嬲,到試下啖椰子烏雞湯,…….我真係失望到冇嘢好講,得味精味同少少椰子味,一嚿螺片都冇,就係茶記嘅例水咁(但佢單售要$60😑😑😑)帶子,食落去又係腥食咗一兩啖,本身都唔想浪費食物,打算外賣帶返屋企自己再炒下佢,但再比自己試下第二嚿西蘭花,真係頂唔順草青味,嘔返哂出嚟然後就成碟放棄起身走人世紀級厭惡!係令人食到心情好差,咁就$80學咩人開餐廳?
第一次喺OpenRice 寫食評,真係唔寫唔安樂

啲豉油係似茶樓白灼菜嗰啲hea嘅甜豉油!

仲有,菜名話有蒜蓉,我半粒蒜都見唔到!

帶子,食落去又係腥

然後就成碟放棄起身走人

世紀級厭惡!係令人食到心情好差,咁就$80學咩人開餐廳?
蒜蓉炒帶子西蘭花飯
Type of Meal