2017-06-27 126 views
原本吾寫食評的,但水準真的不好!諗住行開尖沙咀,見係新開張,諗住幫襯下小店,支持下!講menu ,原本想試冬蔭撈,點知話無冬廕見有款叫粉紅撈,問個職員係咩,話係酸酸咁,算啦,見款式少,又sell 泰式,每款都應該吾差!價錢78,一個面,一個小食,有飲品!有款小黑子,又話無,咁叫椰子水啦!點知,個麵一到,似普通雲吞麵舗d 四寶麵,味道都係一樣!材料包括,魚旦,魚肉,最攞命係豬紅!碗湯仲要同食潮州粉面檔差好遠!仲要俾隔離d 化妝姐姐取笑係車仔麵,話好彩無揀😑椰子水,點知係佳寶10蚊4罐既meko !串燒話兩串,點知每串兩件仲要好多人,一個人食,仲要攬住個袋坐!咁樣就收78蚊?一路食,見到好似請左攝影來做廣告,應該又吸引大把人來食!平心而論,絶對不值78蚊,無論味道,飲品,份量,什至舒適度,全部吾得!原本諗住支持小舖,結果感覺不良好!PS 但公平講句,偷聽身旁阿姐話牛肉面個湯味道ok !但眼見份量都少,乾涸過荷包!!所以如果要試,唔好試粉紅什麼!
原本吾寫食評的,但水準真的不好!

諗住行開尖沙咀,見係新開張,諗住幫襯下小店,支持下!

講menu ,原本想試冬蔭撈,點知話無冬廕

椰子水,點知係佳寶10蚊4罐既meko !

串燒話兩串,點知每串兩件

仲要好多人,一個人食,仲要攬住個袋坐!咁樣就收78蚊?

一路食,見到好似請左攝影來做廣告,應該又吸引大把人來食!

2017-06-27
$78 (Lunch)
  • 吾推介既菜色就有