西餐...茶餐廳格局而食到唔符合標準既扒味..勁...返到黎先知呢間野後面仲有扒房兩隻字.呸.~!52$ 西冷牛扒+芝士田螺前者夠大件,,,但口感極差,,,,就咁樓下d餐廳仔都好過它...講5成熟,,但整到成8成熟.,學城城話齋,,月經去左邊呢???望入中間似雪藏左好耐/就過期咁款..味道就都係差差地...蒜茸汁..麻麻地..飯就無乜口感..散收收..湯就羅宋湯標準,,,餐包唔需多講..凍鴛都標準,,後者田螺..覺得ok..友人食左覺得麻麻..嘔返出黎..可能佢食唔慣呢d野..至於友人叫 喇沙雞飯...同佢講喇沙多數粉麵..呢度係飯..佢都覺就試下..結果乃野,.,.佢食左幾啖巳經面..而且直呼難食...佢好少有感而發..可想言之la...試左啖汁..有喇沙仲味..但就咖哩味遮蓋左..混淆feel...其實黎到睇隻色係黃色就估到小小...至於雞絲無試到..因為佢話難食主要原因就係雞吧!正常就好易想到雞無味時..仲要係雞絲..就似西芹雞柳時 雞係無乜味..p.s 竟然要加一....100$後變110$...連標準西餐都不及仲學人加一..服務又唔好..黎落order個阿姐見我地問左一兩條問

52$ 西冷牛扒+芝士田螺
p.s 竟然要加一....100$後變110$...連標準西餐都不及仲學人加一..服務又唔好..黎落order個阿姐見我地問左一兩條問題就未決定就聲都唔聲望第2度攪其他野..擬似經理仲勁.黎到擺低個餐時用手撥d蚊..我未見到有..但到中途食就見到有隻飛過la...勁!
$50 (Dinner)