街坊小店🧡反屋企前經過比門口既溫泉蛋意粉裝飾吸引左😋就索性食埋先返屋企🫶🏻性價比極高😍被一大塊炸雞髀填滿胃🫣的空虛😍😍😍👍🏻絕對要同大家開心Share✨食到會發出脆卜卜既招牌生炸雞髀 $35 (小辣)🍗🍗🍗🍗咬落去已經卜卜脆~肉質嫩滑之餘又唔係乾爭爭😋而且佢份量係勁大份🫢食到我要打包其他野食返屋企🫣芝士肉醬焗薯茸 $28由於一隻大雞髀已經打爆左我地🥲食左小小薯茸就打包左返屋企再食🫢再焗返熱黎食,依然香濃芝士香味再配搭厚厚的肉醬~宵夜睇波小食一流👍🏻卡邦尼慢煮温泉蛋雞肉炒意粉 $68🍝卡邦尼汁勁濃郁😋加上有溫泉蛋點綴✨令到每啖意粉都有濃郁嘅醬汁味道😋😋雞肉肉質嫩滑👍🏻意粉下次要再encore❗️黑松露忌廉汁雜菜魚柳炒意粉 $75🍝意粉彈牙,撈起身啖啖黑松露味揚出黎😍😍😍一大塊龍脷柳🐠肉質軟嫩👍🏻雜菜方面包括有大量雜菇茄子🍆口感豐富😋羅宋湯 正價$25 加配價$20南瓜湯 正價$25 加配價$20湯的份量多,亦濃郁😋羅宋湯料多;酸酸甜甜🧡南瓜湯有濃厚的南瓜味道😋😋🫶🏻題外話,店員服務質素勁好👍🏻我話想打包,要個蓋就可以。但店員話拎入廚房幫我重新包裝過🥹真係勁好,小編都有啲唔好意思麻煩哂🥹🥹#

招牌生炸雞髀

黑松露忌廉汁雜菜魚柳炒意粉

羅宋湯 正價$25 加配價$20
南瓜湯 正價$25 加配價$20
羅宋湯

#hk #hkfood #hkfoodie #hkig #香港餐廳 #香港食好西 #香港好去處 #假日好去處 #長沙灣 #長沙灣美食 #荔枝角 #荔枝角美食 #外賣 #堂食
$100 (Dinner)
招牌生炸雞髀
卡邦尼慢煮温泉蛋雞肉炒意粉