2018-10-29 407 views
今日第三次係呢一間店食,雖然有味精但係叫做係還報唯一嘅健康餐廳 (同埋有素食)。叫咗兩個餐加埋燒賣,第一次食嗰時覺得個樣好禪,好似無印和食。第二次都仲係覺得好靚,今次覺得不外如是。三次來講等候時間都頗長,無論人多人少。今次更加等得耐,坐到咁上下男朋友都覺得好耐,去個廁所,返到來仍然要等。結果佢食完個甜品我先開始食我個餐。燒賣漏單。上一次同爸爸媽媽來食都係漏單。補上佢都係懶懶閒。其實都係叮食物,聽到叮聲不是蒸,唔明點解會咁慢。不過果次食糉覺得好味嘅。俾錢嗰陣時先離奇。上次因為請爸爸媽媽食,費事好似好小氣咁慢慢喺度睇,而且傾緊計。之後媽媽為什麼咁貴,但因為簽卡剩係得卡單沒有收據。今次小心檢查,又係收多咗$20。所以大家要小心檢查

不過果次食糉覺得好味嘅。

所以大家要小心檢查
2018-10-29
Waiting Time
25 Minutes (Dine In)
$80 (Dinner)