(Non-member)
2011-06-20 151 views
住晌將軍澳超過10年, 一向都知成個區都無野好食, 今次抱住最後希望去坑口村幫襯, 點知得到最差既對待!!!我同男友晚上七點幾去到, 個侍應比左將"飛", 話好快就有, 等一兩台就有位於是我地30幾度, 熱到死都企晌條街度等喇~點知愈等愈唔對路! 身邊愈來愈多人等, 起碼有成6-7班客而最神奇既係明明有成4-5台空左出黎, 位都執好哂, 但完全無人叫我地入座!!!! 到底等咩呢我想問?!?!?!?!!!!有人叫埋單, 坐左30分鐘都未埋到....有人叫寫菜, 又係叫來叫去都只係聽到 "等陣先喇!!!" 而我地成班傻仔, 都唔知等咩 有人忍無可忍去問櫃面, 櫃面竟然話 "你唔好問我, 問另外一個喇!! 好多人呀, 我地做到唔得閒呀!" 大佬!我等左成半個鐘, 你唔想做生意早講丫!最慘係等既人裡面有老人家, 又有小朋友 (果日係父親節, 慘, 人地可能成家大細想一齊食飯, 結果就一齊食風同受氣), 大熱天時, 真係好難過總之我作為將軍澳區老居民, 真心誠意勸大家---唔好去貼錢買難受食餐飯者, 我從來未試過要受氣到咁囉 (而且又唔係平, 為咩呢?!!) NEVER DINE AT THIS

而我地成班傻仔, 都唔知等咩

大佬!
我等左成半個鐘, 你唔想做生意早講丫!

NEVER DINE AT THIS PLACE!!!NEVER!!!!!!!
2011-06-19
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$120 (Dinner)
Celebration
Anniversary