2024-05-19 415 views
見呢間推出左套餐價錢還可以就打算黎試下。唔試唔知,一試中伏。佢嘅食物質素都算可以,不過服務嘅問題就令人非常失望😅。佢最大問題係超長等野食時間 - 30分鐘!!我地叫咗兩碗麵,一碗麻辣牛肉拌麵同一碗鹽酥雞扒手作麵。呢兩碗麵竟然要麵等足30分鐘先上到比客人。要等咁耐真係完全接受唔到😅如果你趕時間/ 接受唔到要等30分鐘,我真係唔建議你黎呢度。絕對會浪費晒你寶貴嘅時間😅😅仲有就係服務態度好差。中途叫waiter催單,完全唔諗住幫手催,淨係一句上緊架啦。全程都冇人嚟解釋或道歉,呢種服務水準真係令人失望透頂,令人完全唔想再幫襯😅😅Fair啲講,佢個麻辣牛肉拌麵同鹽酥雞扒手作麵其實係好食,但味道點都無用,一切都被超長嘅等餐時間蓋過咗😀總之,vwalk茶木嘅食物質素尚算可以,但服務同上餐時間太嚴重。希望餐廳可以快啲改善,雖然我應該以後都唔會再幫襯😊🫶🏻

2024-05-19
$120 (Lunch)