2023-02-04 497 views
話說今日收工,行過鳯琴街18號玉龍樓地下,原本打算試「紅葉🍁」餐廳,但因為諗住試下新野,就膽粗粗去左呢間「大豐收,講真門面同室內環境都一般,但抱住試新野心態,膽粗粗就試下。點知唔試由自可,一試就把幾火😡😡🔥🔥🔥叫外賣(蔥爆牛肉飯 + 椒鹽雞球飯)2個餐,比左錢之後,點知等左超過30分鐘都未出外賣(當時以我觀察堂食人數唔多)心諗冇理由等咁耐,誰不知就係呢一刻個侍應先同我講漏左一張單,仲反問我另一張單食咩,我即時址火問點解依家先通知我?但幫我落單個侍應唔覺自己有錯,反而仲要態度極差,又唔想比人退錢,但本人谷鬼氣堅決要求退錢走人,絕對唔會幫襯,無下次!🤬🤬👋

2023-02-03
Waiting Time
35 Minutes (TakeAway)