2017-07-22 122 views
係附近睇完戲,有小小餓意,朋友介紹黎呢間串燒店食下串燒飲下啤酒~黎到時差不多10:30pm,店員介紹餐牌時話我地有宵夜優惠,全單85折,正😄👏🏻呢間餐廳幾環保,用過左膠既餐牌,畫完俾佢落單,一抹走又可以再用,讚👍🏻一黎叫左杯1664生啤先,行過黎有點熱~跟住叫左幾款小食及串燒麻辣牛骨髓牛骨髓唔係間間店有,好耐冇食,見呢間店有就叫左D牛骨髓好滑,但個麻辣汁就偏咸,食完要飲多兩啖啤酒😜 (佢仲有燒雞子添架....鍾意食既朋友可以黎試下)4隻芝士蒜蓉燒蠔呢間店有幾款焗蠔選擇,見佢推介呢款,又可以一人兩隻,就叫左。黎到已經聞到好香,個蠔肉好肥美,仲有好多蒜蓉😋蒜蓉燒蜆一般....蜆有沙,味偏淡蒜蓉燒茄子個人覺得燒得唔夠香,似蒸🙈麻麻值得一提,呢間店座位仲可以揀店內或店外,店外可以自己燒,幾好玩~朋友果然冇介紹錯!

一黎叫左杯1664生啤先,行過黎有點熱~

跟住叫左幾款小食及串燒

麻辣牛骨髓

牛骨髓唔係間間店有,好耐冇食,見呢間店有就叫左

4隻芝士蒜蓉燒蠔

黎到已經聞到好香,個蠔肉好肥美,仲有好多蒜蓉😋

蒜蓉燒蜆
一般....蜆有沙,味偏淡

蒜蓉燒茄子
個人覺得燒得唔夠香,似蒸🙈麻麻

2017-07-21
$120 (Last Night Supper)
  • 芝士蒜蓉燒蠔