2016-05-09 716 views
Pizza Hut應該對香港人都唔陌生, 不過可能因為出現左好多唔同餐廳, 就愈泥愈小食啦於是今日突然想食返, 就決定食啦點了一份套餐, 前菜是沙律, 餐湯是煙三文魚磨菇湯, 主菜是意粉, 甜品是雪糕其實都真係幾夠份量呀先說沙律是苦菜, 配上沙律醬, 配上一小塊多士, 多士有牛油味, 但有一 點硬, 唔知係咪特色呢?餐湯可能因為煙三文魚, 所以有一點咸, 但忌廉味亦好重, 磨菇忌廉不嬲都係絕配, 所以個湯係咸咸地, 但都好足料意粉比我想像中少, 不過材料都好足既, 蝦都好鮮味精同埋都入味, 不過帶子就真係太少啦反而雪糕會有埋朱古力醬同花生,, 係有heart其實pizza hut真係唔錯
於是今日突然想食返, 就決定食啦

其實都真係幾夠份量呀

反而雪糕會有埋朱古力醬同花生,, 係有heart
其實pizza hut真係唔錯
沙律
煙三文魚磨菇湯
蒜蓉包
雞肉蝦帶子意粉
朱古力雪糕
2016-05-09
$140 (Dinner)