2021-11-22
識我嘅朋友都知我係貓痴一名🐱今日終於有機會到訪呢間新開業嘅樓上貓cafe😍餐廳環境舒適開揚👍🏻空間感十足🎉主要提供西式輕食同飲品💁🏻♀️進食時有咁可愛嘅小動物相伴🐈絕對會令人流連忘返😝🔸貓咪叫醒你全日早餐($128)➿𝔸𝕝𝕝 𝔻𝕒𝕪 𝔹𝕣𝕖𝕒𝕜𝕗𝕒𝕤𝕥呢份ADB不論賣相定份量都令人相當滿足😽大廚將煙三文魚🐟砌成玫瑰花形狀🌹盡顯心思💞配搭惹味豬肉腸🐽酥脆牛角包🥐鹹香煙肉🥓酸甜茄豆✨嫩滑炒蛋🥚同新鮮沙律菜🥗值得一試😉🔸紐約三文魚貓包($85)➿ℕ𝕖𝕨 𝕐𝕠𝕣𝕜 𝕊𝕥𝕪𝕝𝕖 𝔹𝕒𝕘𝕖𝕝 𝕊𝕒𝕟𝕕𝕨𝕚𝕔𝕙 Bagel煙韌鬆軟🥯搽上味道香濃嘅cream cheese🧀內裏夾住不少煙三文魚👏🏻同沙律菜🥬前者灑上黑椒💫豐富味道層次🎉後者青嫩爽脆🙆🏻♀️健康日有益💪🏻再以芝麻醬沙律伴碟🥙食落酸甜開胃😋誠意推介✅🔹凍玫瑰茉莉花茶玫瑰花茶有助安神調理☕️以無糖茶包浸泡🏵散發出淡淡茉莉花嘅清香味🌸絕對係養生人士嘅恩物💛🔹凍朱古力(有奶)朱古力可選有奶或走奶🍫前者多了份濃郁嘅奶香味🥛更增添順滑細膩口感💋➰星期一至五不設入場費及時限➰星期六日及公眾假期▪️首小時入場費$78▪️之後每小時$48▪️包一杯飲品
貓咪叫醒你全日早餐
貓咪叫醒你全日早餐
🔸貓咪叫醒你全日早餐($128)
➿𝔸𝕝𝕝 𝔻𝕒𝕪 𝔹𝕣𝕖𝕒𝕜𝕗𝕒𝕤𝕥
紐約三文魚貓包
紐約三文魚貓包
🔸紐約三文魚貓包($85)
🔹凍玫瑰茉莉花茶
🔹凍朱古力(有奶)
➰星期一至五不設入場費及時限
➰星期六日及公眾假期