2023-05-03 160 views
粉嶺聯和墟開了一間新Cafe,經過看見清雅裝修及少少日系吸引了我的目光,停下來,Menu 就放在門外,價錢為大眾化,早餐48蚊起 ! 抵! 同行朋友話入去試試!一入門口,就見到個好靚餅櫃,裏邊放住一啲好精緻嘅西餅,看看四周好乾淨,好舒服,仲有一啲柔和音樂,北區來看,只此一家坐低之後,有個人會問你要唔要搓手液,仲話係自家製喎,香茅味㗎Ok 喎⋯⋯見到lunch menu ,主打pasta 和蛋糕!由78蚊起,仲包咖啡奶茶嗌咗個香煎雞扒意粉 , Latte 賣相好靚又好味味道一流食完已經飽,有個長頭髮女經理問我,會否加cake ,跟餐只係加$28抵喎!即刻加咗件栗子撻幾個女仔坐喺度傾吓偈.好舒服啊咁豐富嘅午餐,大約$100
同行朋友話入去試試!

Ok 喎⋯⋯

嗌咗個香煎雞扒意粉 , Latte 賣相好靚又好味
味道一流

抵喎!
即刻加咗件栗子撻

幾個女仔坐喺度傾吓偈.好舒服啊

咁豐富嘅午餐,大約$100
栗子撻
latte
2023-04-28
$100 (Lunch)
栗子撻
latte