夏日炎炎最好飲番杯凍飲,尼間飲品店由台灣夫婦打理,飲品足料而且抵飲大杯。飲品分左幾類,列係menu,方便揀。叫左芋頭鮮奶($30),多多綠茶($23)。芋頭綿綿,除左飲到打成泥既芋頭蓉之外,仲有粒粒芋頭。鮮奶甜而不膩,飲品就算係固定左甜度,都唔會過甜。而且大大杯,抵飲。飲個陣記住要攪拌,因為好多芋頭沉係底。啖啖都係芋頭,jeng。尼杯係屬於壺特調系列,綠茶茶底香濃,飲完有種好清爽既感覺。而且益力多同綠茶亦好夾,尼杯消暑解渴一流,飲完冇邪惡感。整體,店員落完order即刻沖制飲品,快手。而且飲品好足料,款式亦多。牆外亦貼有關於台灣資訊既單張。

叫左芋頭鮮奶($30)多多綠茶($23)

芋頭鮮奶

多多綠茶