去到何文田同小狗🐶檢查,都不忘找找一間可以同小狗🐶一齊用餐嘅餐廳🍴。今次找到呢間幾有格調嘅餐廳🍴,門口有張枱半戶外設計,方便寵物或喜歡outdoor 嘅朋友用餐🍴———————————————————————————🍽烤雞拼盤🐔🍟🥗💬半隻烤雞充滿炭燒香味,醃料滲透雞肉之中,配埋新鮮蔬菜🥬同薯條🍟,夠豐富😌.🍽龍蝦包🦞🍞💬雖然比較細件份量偏小,但入口有驚喜,麵包好柔軟而且香脆,龍蝦肉亦都夾滿整件麵包之中,配埋沙律菜🥗,都算是滿足🤓.🍽香脆雞翼🐔💬相信賣點係著重擺盤方面,感覺到每一款食物都係經過心思,製作出精美嘅食物,普通嘅炸雞翼亦可以變得不平凡☺️
———————————————————————————
🍽烤雞拼盤🐔🍟🥗