2023-08-09 21 views
呢間餐廳有好多特色菜式,無論係小炒or點心感覺都做得好精緻!夜晚有好多人選擇黎呢到聚餐~十幾個人都冇問題~仲有包間😼呢到上去一樓就係~彩虹蝦餃🦐啱啱上嚟嘅時候,我見到佢嘅顏色好靚,第一次食咁靚既蝦餃😂仲有d食用金粉係上面~味道食落去口感好爽口,蝦肉鮮甜,皮薄餡多,好好味!火焰黑椒牛肉生煎包🐂聽落好似好普通嘅包,但係等到食落去就真係吾同啦!包彈牙,入面嘅牛肉超級多汁,而且仲食到濃黑椒味😼😼黑金流沙包🍞熱氣騰騰既包~啱啱一咬落去就有金色流沙記得睇熱,味道濃郁,甜味適中😚荷香陳皮豉汁蒸白鱔飯🐟份量好大份!白鱔蒸得好香滑,白鱔同飯都有淡淡嘅荷香味😚加上陳皮豉汁,味道更加豐富!米網鴛鴦腸,呢個又係顏值好高🤣應該係紅米製成腸粉,內仲有層脆好似油炸鬼豐富口感,蝦滑都好鮮,再點上醬汁,好香口好食!甜品有芒果河粉🥭河粉香滑,加上大量芒果肉同芒果汁!味道清新,好適合夏天食!不過,一定要試一試甜品楊枝甘露!😎內有大量新鮮嘅芒果同柚子肉,柚子都好甜唔會澀,加上西米同椰汁,味道非常香濃,好適合做結束一餐嘅甜品!總括而言今日嘅食物真係好好味~staff都非常熱情🥰一定要嚟試吓啦!

呢到上去一樓就係~