2023-12-13 16 views
雖然呢間主要食鴨,但其他肉類同樣煮得出色,好似呢度既牛都好好食!我試佐牛三寶撈粗,有牛丸,金錢肚同牛腩,牛丸爽彈有牛味,金錢肚爽脆煙韌,牛腩軟腩又有筋,唔同口感,層次豐富,牛味勁濃,滷水味都幾重,加啲蒜片同煮得彈牙既粗麵一齊撈,加埋溏心蛋,超豐富!😚男朋友試佐古法柱侯牛腩飯,牛腩真係炆得好腍好入味,一啲都唔鞋口,筋位又有啲咬口,味道香濃,除佐有牛味亦有柱候醬既香味,撈飯食就一流,仲有溏心蛋同菜,真係夠晒豐富!😙我地仲試埋小食潮汕辣瀨尿牛丸吖笨,其實係加辣既牛丸,爆汁之餘加埋秘製辣椒,愈食愈辣,低辣得好香好過癮!😗飲品就試佐鮮檸氣泡美式同埋鮮蜂蜜美式瑪格烈,兩杯都好好飲,調配得好好!