好嬲呀, 服務唔講喇, 只講食物, 4 個人, 叫左個海鮮套餐, 埋單, 2400, 唔出奇但出奇既虎蝦變左白灼生蝦, 無蟶子王, 問我地換小食好唔好, 有咩理由無海鮮換小食, 當你以為都唔緊要既, 慢慢再等, 點知換黎既消息係連馬刀貝都無, 三文魚刺身又無, 無知會既情況下, 俾多左碟丸, 仲要蒸埋, 我地問, 我地食左啦喎, 點解又有, 佢話因為無海鮮, 真係嬲到出汁, 無海鮮, 你同換碟丸??仲要蒸埋??咁者係番唔到轉啦!!!!最後, 呢餐海鮮套餐, 每人係食左1. 一隻扇貝2. 一隻鮑魚仔3. 兩隻串蝦4. 蝦丸??5. 蒸雞??6. 蒸菜芯7. 肥牛8. 馬拉糕9. 同埋只有雞味同丸味既海鮮粥????盛惠每人605 , total: 2418 我地同佢理論完, 佢願意俾我地最多5% 優惠!!!!!!嘩, 真係多謝晒
最後, 呢餐海鮮套餐, 每人係食左

1. 一隻扇貝
2. 一隻鮑魚仔
3. 兩隻串蝦
4. 蝦丸??
5. 蒸雞??
6. 蒸菜芯
7. 肥牛
8. 馬拉糕
9. 同埋只有雞味同丸味既海鮮粥????

盛惠每人605 , total: 2418
我地同佢理論完, 佢願意俾我地最多5% 優惠!!!!!!
嘩, 真係多謝晒