星期日喺商場行完街,就想搵人少啲嘅地方食下飯!餐廳好多梳化位,所以可以舒舒服服咁樣食晚飯。熊本霜降西冷300g (D+F)$155整個定食擺盤非常精美!先來麵豉湯暖胃!蟹子蟹柳沙律:西生菜切成幼絲,入口爽甜。牛扒有好多配料,包括有茄子、番薯、西蘭花等等,有驚喜!我哋叫咗3成熟,的確好多肉汁!牛肉味係慢慢慘出嚟嗰隻,肉質好有嚼勁。真心好好食!$155有咁嘅質素,仲要配埋甜品,呢個價錢係邊度搵呢!冰淇淋金時豆寒天雪糕充滿牛奶香味,配上軟綿綿嘅紅豆同埋蜜糖,簡單又好味。鹽燒鯖花魚定食$118 配湯 前菜鹽燒鯖花魚,表皮燒到薄脆,鹹香得來送飯一流!魚肉好滑!燒得好食!白飯係日本珍珠米,好大碗,但係都食得晒。燒魚套餐配甜點三色甘味,好抵食。牛乳粟米金湯忌廉湯好幼滑,但用係頭盤會合適點?迷你燒蕃薯冰淇淋熱騰騰蕃薯配雪糕,再加宇治金時,冷熱交融!金時軟糍:口感軟韌,黃豆粉好香!今餐食得舒服得黎我覺得係物有所值!埋單$300,算好合理!

熊本霜降西冷300g (D+F)$155
整個定食擺盤非常精美!先來麵豉湯暖胃!
蟹子蟹柳沙律:西生菜切成幼絲,入口爽甜。

牛扒有好多配料,包括有茄子、番薯、西蘭花等等,有驚喜!

冰淇淋金時豆寒天
雪糕充滿牛奶香味,配上軟綿綿嘅紅豆同埋蜜糖,簡單又好味。

鹽燒鯖花魚定食$118 配湯 前菜

白飯係日本珍珠米,好大碗,但係都食得晒。

燒魚套餐配甜點三色甘味,好抵食。

牛乳粟米金湯
忌廉湯好幼滑,但用係頭盤會合適點?

迷你燒蕃薯冰淇淋
熱騰騰蕃薯配雪糕,再加宇治金時,冷熱交融!

金時軟糍:口感軟韌,黃豆粉好香!

今餐食得舒服得黎我覺得係物有所值!埋單$300,算好合理!