2020-12-26 95 views
原來長發新開左間一休 之前喺旺角食過覺得唔錯 今晚就一於再試試佢由於仲係二人限聚令 所以晚飯時間都唔係好多人 店長特別介紹咗一人鍋 見咁凍於是我哋都決定試吓揀咗壽喜燒湯底 個餐有齊豚肉牛肉 種類都算多 仲可以配稻庭烏冬 每個火鍋都會送生蠔一隻 由於疫情關係所以我哋都決定烚熟佢食 不過真係好真係好鮮甜 一啲都唔腥 仲唔會縮水見隻蠔好食即刻 叫多兩隻焗蠔 好多蒜好惹味叫咗啲唔同款式嘅壽司 壽司都好新鮮 特別係三文魚子 每一粒都好飽滿非常推介赤貝壽司 係原個赤貝開咗之後分為三件 直情食到佢海水味鹹鮮 和牛壽司雪花均勻 牛味好香濃炸三文魚皮 估唔到咁好味 用咗少少七味粉已經好入味 脆卜卜送酒一流最後叫咗芝士蛋糕做甜品 好軟好滑 仲好香蛋味 兩三啖就食晒lu

見隻蠔好食即刻 叫多兩隻焗蠔 好多蒜好惹味