2020-05-06 730 views
尖沙咀isquare呢間和牛燒肉有三小時任食價錢二百幾蚊包曬 勁抵!有haagen Dazs Movenpick任食淨係見到呢啲內容已經忍唔住去試😂我哋食咗星期六嘅午餐入面係爆場🥶雖然都有每個位隔開 但係其他位係坐滿曬一開始會上一大碟和牛每一隻都好好味 見到雪花冇雪味 入口即溶!特別推薦和牛牛脷 同埋和牛牛筋肉一咬入去嗰陣真係一流 佢唔似其他放題叫好耐都唔上佢真係穩打穩紮 你叫幾多牛就畀幾多牛來來回回我哋都食咗五六碟 寫幾多份就畀幾多份 上菜又快啲牛肉都好新鮮唔會有雪味食完頭盤和牛之後 可以用個q r code上佢哋嘅網頁立即點其他嘢食🙈有大量美國安格斯牛肉 和牛 豚肉 任點任叫唯獨醬料少咗啲 得燒汁可以點不過食牛肉嘅味已經好足夠 熟食方面有烏冬 牛肉鍋 等等天婦羅方面有炸蝦炸蕃薯 等等另外仲可以加錢配海鮮😁今日我有叫帶子生蠔蝦同魚全部都好新鮮好靚啱曬燒依家唔食得打邊爐好在仲有燒肉頂下除咗網上點菜 甜品嘢飲方面都照顧周到有清酒有啤酒 同埋日本酒另外罐裝嘢飲都有兩個大雪櫃滿曬甜品有一個凍櫃任夾任拎推薦牛奶布甸真係又滑又香芝士蛋糕亦都唔錯 另外仲有一個雪櫃可以任拎haagen daz同mo
尖沙咀isquare呢間和牛燒肉有三小時任食
價錢二百幾蚊包曬 勁抵!
有haagen Dazs Movenpick任食
淨係見到呢啲內容已經忍唔住去試😂
我哋食咗星期六嘅午餐
入面係爆場🥶
雖然都有每個位隔開 但係其他位係坐滿曬
一開始會上一大碟和牛
每一隻都好好味 見到雪花冇雪味 入口即溶!
特別推薦和牛牛脷 同埋和牛牛筋肉
有清酒有啤酒 同埋日本酒
另外罐裝嘢飲都有兩個大雪櫃滿曬
甜品有一個凍櫃任夾任拎
推薦牛奶布甸真係又滑又香
芝士蛋糕亦都唔錯 另外仲有一個雪櫃可以任拎haagen daz同movenpick
加埋有超過六隻味 另外有多個十款嘅韓國雪條😍😍
如果食得影真物超所值 講真食牛真係食到飽
味道同質素都好高 相對熟食就交少選擇
但係呢個價錢如果你係牛魔王嘅話
絕對係抵
甜品飲品 又多選擇
價錢300蚊都唔使 抵佢咁多座上客👍👍
🎀燒肉牛蔵和牛專門店
🎀九龍尖沙咀彌敦道63號iSQUARE國際廣場7樓701號舖