2003-09-27 9 views
以前讀書個陣,有玩activities又或者去其他u打part-time既關係,幾間u既canteen都有試過,之但係佢地d野食......(尤其hku...我從來未飲過咁難飲既凍檸茶,不過ust同poly例外啦)唔好提了,簡直想喊:~~然後有一段時期黎到cityu做下helper仔去conference幫下手,個會議最尾個晚有banquet黎呢度食dinner,個教授大老細超級勁好人居然請埋我地d helper仔wor~~好鬼開心!!個晚食過d乜唔係好記得,不過都係去飲個d咁既菜式,但係o係U食到同出邊酒樓差不多質素既野食+service真係好好啦!!我聽人講+睇到呢度d食評講平日黎呢度食lunch都唔係貴,食厭canteen d咁難食既飯成班人黎飲茶真係至正~!個晚仲預多左人數,成圍檯係吉的,咁個檯d野食就係咁俾我拎左dd番屋企做宵夜,都唔係dd呀都有成3盒ga,hehe!