一踏入呢間咁有風格既Cafe 設計真係好特別🎨 佈滿曬懷舊美式Hippie既裝修🇺🇸每一個角落都係好好既打卡點📷 菜式好Fusion由西式去到東南亞式都有🌍味道比起一般素食更像真😋唔鍾意食素嘅來一試都一定唔會失望👍🏻⭐️ KFC Korean Fried Chick'n 🍗韓式辣醬調味非常惹味😋甜中帶辣 很有後勁🌶 素雞塊口感脆卜卜好香口🇰🇷⭐️ Vietnamese Fried Veggie Roll w/ Garlicky Sauce 🇻🇳用生菜包住粉絲紅蘿蔔🥕入口非常開胃清爽 酥炸蝦口感非常爽口彈牙🦐 醬汁大點魚露的鮮味及蒜香🧄鹹鮮的感覺好道地🌊⭐️ I Am Fabulous 🍔全素食嘅漢堡包用咗紅菜頭腰果蘑菇扁豆蓉做餡🧆 感覺好健康但唔會有草青味🌱 含有滿滿既蛋白質💪🏻 配上自家製嘅烤薯角薯味十足🍟 豐富得來唔會肥膩⭐️ Trip to Bali 🇮🇩鹹中帶甜的椰漿飯🍚配上濃郁花生味的加多加多沙律🥜 味道非常道地的印尼熱帶風情🌥 加上雞肉沙嗲 蝦片粟米🌽各種配料都很香口很豐富呢🔥⭐️ Thai Organic Soymilk Iced Tea 🧋濃郁的茶味帶回甘🫖特登叫走甜試到豆奶嘅豆
KFC Korean Fried Chick'n

⭐️ KFC Korean Fried Chick'n 🍗

I Am Fabulous

⭐️ I Am Fabulous 🍔
Trip to Bali

⭐️ Trip to Bali 🇮🇩

濃郁的茶味帶回甘🫖特登叫走甜試到豆奶嘅豆香🍼 好似回到泰式街頭🇹🇭

⭐️ Secret 🥤
用左豆奶整嘅Soyshake🍦呢杯以朱古力同香蕉為主🍫 完全滿足超愛食甜的我🍭
Green Tea Ice Cream

⭐️ Green Tea Ice Cream 🍵
老闆親自整的綠茶雪糕外面絕對食唔到💚 茶味濃郁甜度適中 🤩估唔到冇用牛奶都可以咁幼滑
KFC Korean Fried Chick'n
I Am Fabulous