2020-11-07 2203 views
«1028»多區素食餐廳💛 良心價$50任夾外賣!﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣印象中好似N年前食過一次buffet前排喺佐敦放lunch唔知食乜好,以為呢間得buffet食,見到下午茶時段自助餐$58,仲猶豫緊食唔食嘅時候,店員就同我講有外賣㗎!▶任選外賣餐盒 $50有一個紙盒同一個膠兜俾你任裝,紙盒就可以夾放出嚟嘅主食、餸菜、炸野、沙律等等,如果膠兜就可以裝糖水或者湯。對粉麵飯冇乜興趣,主攻沙律、炸嘢!炸嘢好好食!沙律吧度有個綠色麵都好好食!仲有蘿蔔go真係食到有一粒粒蘿蔔,又唔會太粉。最鍾意炸腐皮卷、炸菇、炸四季豆同椒鹽豆腐,有啲啱啱炸起好脆,中間唔dry係有汁嘅~食完後悔冇夾多啲🥺炒菜類大同小異,都係羅漢齋啲fd,成日覺得呢類素食自助餐嘅菜都會炒到好油,但呢間還好,唔算太油,款式都好多。是日糖水係木瓜雪耳燉桃膠,我隨意舀結果得一粒桃膠,木瓜都係得三四粒,唔知真係冇乜料定俾人揀走晒🤨小插曲:夾完第一輪諗住影相,點之揸唔實個兜,一野倒晒落地下😑 店員知道後第一時間叫我快啲再夾過,人真好😭 我7到想搵窿捐,拿拿臨夾多少少就走,下次再去幫襯過補數😫﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣
«1028»

多區素食餐廳💛 良心價$50任夾外賣!
﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣

印象中好似N年前食過一次buffet

▶任選外賣餐盒 $50

對粉麵飯冇乜興趣,主攻沙律、炸嘢!

炸嘢好好食!沙律吧度有個綠色麵都好好食!

仲有蘿蔔go真係食到有一粒粒蘿蔔,又唔會太粉。

﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣﹣
無肉食