2024-07-08 403 views
周末,愛玩小生做完運動,好想食炸雞,剛好經過北角Jollibee,就去醫醫肚呀!一直以來,身邊的炸雞迷朋友分享,Jollibee的雞件較為香脆又嫩滑呀!今次食過都表示認同呀!不過,雖然炸雞沒有其他品牌連鎖店咁香,但雞件Size都算大件、而且外皮超級酥脆呀!雞件炸得香脆亦充分鎖好雞汁,不覺得太乾身呀!此外,原來Jollibee新推出咖哩飯和意大利粉,當中,愛玩小生認為Jollibee咖哩終於不是太甜,而且口味岩返香港人啦!題外話,北角的Jollibee分店大改造後,室內採光和用色設計,明顯光鮮亮麗,更加入自助訂餐機呀!

2024-07-08
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)