2015-10-05
今年年頭食過一次,食物一般,價錢ok, 400 for 2 個人的set.因為唔貴,只貪距近公司,所以上個月就帶另外一個朋友來金田長食,今次拎位時,全場又係得一半滿。員工依舊晤夠人,Recep 員工要負責出餐,落單,抹枱,靜係叫我地企門口外面等,明明入面甘多位都唔俾我地坐就晤在講,成三十幾度,想入來罰下企,涼下,我同我朋友兩個人企在舖內的門口位等,已經係就住避免企阻到人出入的路。轉個頭,有個好mk的員工,俾呢個recep 員工大大聲呼喝我地晤好企係度阻住條路!ee 哦哦話我地幾句!好老實,我地企的位明明全程都無人行過來。第一,員工啲語氣晤洗甘惡劣!你正常語氣同客人講一句晤企得,麻煩等要出門口企,我明白我就會接受的,只要你晤好甘差呼喝講。第二,安排係好有問題!有位又要長期吉住,唔俾人坐低先,全間舖頭見唔到有一個似負責安排員工的經理人物,個個員工各自做,無人監督,安排混亂一句講晒,無第三次!有食物,無態度,好食都無用,更何況晤覺得有幾好食!