2022-01-02
紅磡不嬲出名多唔同種類嘅餐廳,今次經過呢一間俾佢粉紅色嘅門口吸引住,就行咗過去試吓。就咁睇門口已經令到我有少少掛住台灣,睇埋佢嘅Menu有好多唔同種類嘅嘢食物,其中一樣最吸引我嘅就係呢一個咁厚嘅吐司。除此之外仲有唔同嘅套餐,套餐有主菜同埋嘢飲睇落都幾抵所以我哋最後就叫咗兩個套餐。啲嘢食一嚟到嘅時候全部都好大份量,而且整得好精緻。呢一個鹽酥拼盤便當,10分出色,材料份量超足夠,台灣香腸、甜不辣同海鮮餅,每樣材料都有自己各自嘅調味方法。而且炸得10分香口,味道濃郁,配搭埋白飯同其他配菜一齊食,令我已經好掛住台灣嘅風味。👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻跟住呢個肉鬆芋泥三文治仲吸引!份量勁大芋泥微微甜同肉鬆夾埋一齊口感勁豐富,而且咬落口有不同嘅層次,呢個值得推介,下次嚟一定會再叫。總括嚟講主菜同小食都非常之好仙草芋圓都係10分驚喜,就咁睇已經見到材料好足,紅豆、仙草、芋圓、椰果。。。勁飽肚,而且唔會太甜,啖啖材料勁滿足
啲嘢食一嚟到嘅時候全部都好大份量,而且整得好精緻。
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
跟住呢個肉鬆芋泥三文治仲吸引!份量勁大