2023-06-20
紅磡出名多野食應該好多人都知,估唔到今次無心插柳下咁搵到間車仔麵高手🤟🏻呢間車仔麵店係先係門口排隊,排到你時就話比姐姐知你係外賣定堂食、要咩麵底要咩餸,揀好要唔要芫茜蔥,要咩辣醬先埋位慢慢嘆😎‼️必須介紹大家一定一定要落佢嘅秘製辣醬,真係超好食‼️今次就叫左四個餸:馳名辣魷魚🦑+台灣滷肉+豬腸同蘿蔔😋😋😋我呢啲重口味,第一時間就梗係要咬啖滷肉啦!!真係好入味😍😍😍肥肉比例好啱我,唔會過瘦過肥,仲要滷得相當入味😚強烈推薦大家試!試!試!另一樣馳名嘅就係佢嘅辣魷魚🦑味道香濃而且仲好有口感,唔會太靭💛💛💛又係要比個心佢😚至於蘿蔔同大腸係我去試新車仔麵時麵必點嘅項目💛而佢個蘿蔔十分有驚喜,第一口咬落去,啲汁係吱出嚟🤣🤣🤣好白甜,多多我都可以食得晒!豬腸就不過不失😎都係高於水平之作🫶🏻🫶🏻🫶🏻其實平時真係好少嚟紅磡,好好彩咁難得嚟到搵食,都搵到間水準之作😊😊😊超級滿足💛
‼️必須介紹大家一定一定要落佢嘅秘製辣醬,真係超好食‼️
今次就叫左四個餸:馳名辣魷魚🦑+台灣滷肉+豬腸同蘿蔔😋😋😋
另一樣馳名嘅就係佢嘅辣魷魚🦑
味道香濃而且仲好有口感,唔會太靭💛💛💛又係要比個心佢😚
豬腸就不過不失😎都係高於水平之作🫶🏻🫶🏻🫶🏻